wp48ecc326.gif wp48ecc326.gif wp48ecc326.gif wp48ecc326.gif wp48ecc326.gif wpa076c688.png wpa076c688.png

JAC´s IT-system


LP och kassetter


Vi har undersökt vad som krävs för att få ett riktigt bra resultat när man för över musiken från sina gamla LP-skivor eller kassettband till ett modernare digitalt format. Därför har vi skaffat  utrustning av hög kvalitetet samt kunskap om hur den ska hanteras på ett sätt som gör ljudet rättvisa. Resultaten från våra överföringar blir av mycket hög kvalitet men påverkas naturligtvis av hur kvaliteten på musiken är från början. Brus och knaster kan reduceras men det kan ändå finnas kvar lite i det färdiga ljudet. Det är viktigt att skivan är ren så att man inte får störningar som inte skulle behöva finnas där.


Den tjänst vi erbjuder får naturligtvis bara användas för att få över musiken från dina egna LP-skivor eller kassettband för personligt bruk.

Vi använder enbart CD och DVD-skivor av kända kvalitetsmärken !

Videoband


Många har inspelningar på videoband som bara ligger och samlar damm. Vi kan även erbjuda överföring till DVD-skivor av era gamla inspelningar. Kvaliteten kan naturligtvis inte bli som en DVD men med hjälp av uppskalning så kan bildkvaliteten ofta bli bättre än på de gamla banden.